Βελτιώνουμε τη Λειτουργία της επιχείρησης μας και αναβαθμίζουμε το Εταιρικό μας προφίλ…

Σε ερώτημα νέου πελάτη μας εάν είναι απαραίτητο ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης (υφιστάμενο ή νέο) για την επιχείρηση του… του αναφέραμε τα εξής:

Πριν απαντήσετε λοιπόν και εσείς στο άνω ερώτημα…με γνώμονα το κόστος, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω δεδομένα και στη συνέχεια αποφασίστε τι είναι ορθό για τη λειτουργία της επιχείρηση σας.

Τι προσφέρει ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης στην επιχείρηση; Ενδεικτικά αναφέρουμε:

• Διαχείριση της αποθήκης (αποθέματα, stock, παρτίδες είτε αφορούν είδη με ημερομηνίες λήξης είτε κατηγορίες χρωμάτων κ.λ.π., πωλήσεις ανά περιοχή/είδος για καλύτερη οργάνωση αγορών/προμηθειών)

• Διαχείριση των πελατών (έλεγχος τζίρου ανά πελάτη, παροχή εκπτώσεων ή άλλων παροχών/ανάλογα με τζίρο προκειμένου να διατηρήσετε ευχαριστημένους πελάτες και να διασφαλίσετε την παραμονή τους στο πελατολόγιο σας, ενηλικίωση υπολοίπων πελατών για πίεση είσπραξης παλαιών υπολοίπων που γίνονται μακροχρόνια οφειλόμενα) κ.α.

• Διαχείριση των προμηθευτών (έλεγχος τζίρου ανά προμηθευτή προκειμένου να διαπραγματευτείτε καλύτερες τιμές ή τρόπους πίστωσης) κ.α.

• Μηχανογραφημένη τιμολόγηση για αποφυγή λαθών (και αποφυγή φορολογικών παραβάσεων) καθώς και άμεση ενημέρωση καρτελών (αποθήκης/πελατών/προμηθευτών)

• Παρακολούθηση αξιογράφων

• Reports – Λήψη στατιστικών σύμφωνα με τα στοιχεία και τις περιόδους που ζητάμε

Η καθημερινή ροή της επιχείρησης μπορεί να δημιουργήσει «πονοκέφαλο» σε επιχειρηματία και προσωπικό, οι καθημερινές δουλειές είναι αρκετές και αν δεν υπάρχει η ορθή οργάνωση, μπορεί να προκληθούν όχι μόνο οργανωτικά κωλύματα στην επιχείρηση αλλά και αύξηση εργατοωρών προσωπικού για κάλυψη των εργασιών της ημέρας, καθώς και εικόνα μη επαγγελματισμού προς πελάτες/προμηθευτές.

 

Ορθή οργάνωση = οι καθημερινές δουλειές γίνονται με τρόπο έτσι ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητα και να μειώνονται τα κόστη.mhxanografhsh

Η επιλογή μηχανογράφησης και μάλιστα του σωστού προγράμματος μηχανογράφησης μπορεί να δώσει τη λύση στην επιχείρηση σας.

• Πως όμως μπορείτε να επιλέξετε σωστά;

• Πιο πρόγραμμα ταιριάζει στον τύπο της επιχείρησης σας;

Τι θα πρέπει να προσέξετε;

1. Ευκολία χρήσης = γρήγορη εκμάθηση χρήσης του προσωπικού

2. Απλότητα και εύκολη εγκατάσταση χωρίς περαιτέρω ανάγκες τεχνικών προδιαγραφών του/των H/Y, όπου θα γίνει η εγκατάσταση

3. Ανάπτυξη-Βελτίωση = ορθή λειτουργία = περισσότερος δημιουργικός χρόνος είτε για αύξηση καλύτερης επικοινωνίας με τους πελάτες/προμηθευτές, είτε για έρευνα αγοράς προμηθευτών/ πελατών/ειδών προς διεύρυνση των υφιστάμενων ειδών/υπηρεσιών σας, είτε για έρευνα σχετικά με τους ανταγωνιστές, είτε βελτίωση της εταιρικής σας εικόνας στα social media κ.α.

Τι επιτυγχάνετε;

Ενδεικτικά:

• Mείωση κόστους εργατοωρών για την πραγματοποίηση των εργασιών

• Ορθή λειτουργία = Επαγγελματισμός = Bελτίωση εταιρικής εικόνας προς πελάτες/προμηθευτές = κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους για διατήρηση σχέσης με την επιχείρηση σας

• Αξιοποίηση δεδομένων για βελτίωση τιμολογιακής πολιτικής προς πελάτες και από προμηθευτές

• Διατήρηση ή και αύξηση του πελατολογίου κ.α.

 

business-strategy-pageΒιώνουμε περιόδους κρίσης και οφείλουμε να επιλέγουμε προσεκτικά κάθε επαγγελματικό βήμα της επιχείρησης μας. Το εταιρικό μας προφίλ επηρεάζεται πλέον από κάθε κίνηση μας.

Γιατί ένας ανταγωνιστής με λιγότερη εμπειρία ή λιγότερο ποιοτικά προϊόντα ή υπηρεσίες να «κερδίζει» έδαφος στην αγορά έναντι της δικής μας επιχείρησης;

• Σύγχρονο Management – Οργάνωση – Branding – Σχεδιασμός αγαπητοί μου.

Δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια… γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Επιλέγουμε ορθά επιχειρηματικά βήματα, Οργανωνόμαστε, Δρούμε υπεύθυνα και επιχειρηματικά και οδηγούμε την επιχείρηση μας σε στάδια βελτίωσης και ανάπτυξης ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.

Επιλέξτε η επιχείρησή σας να «δουλεύει» για ΕΣΑΣ και όχι εσείς για αυτή!

Σκεφτείτε σοβαρά το Επόμενό σας Βήμα και μη χάνετε χρόνο. 

Η ομάδα της LOLplus κοντά σας σε κάθε σας βήμα…

LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις

• Επιχειρηματική Στρατηγική

• Σύγχρονο Management – Οργάνωση – Marketing – Branding &

• Πλήρη Λογιστική παρακολούθηση και Ορθός Φορολογικός Σχεδιασμός

Τηλεφωνικό κέντρο: 211-409 73 18  /εταιρικό κινητό 693 652 6000 / email επικοινωνίας: info@lolplus.gr

02.10.2016 / Xr. Sotiraki – Ex. Account Manager-Business Consultant – LOLplus.gr Team