Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι’ αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει…

Ο Μισέλ ντε Μονταίν είπε ότι
«Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι’ αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει»
Το να βάζεις στόχους και να τους βλέπεις να πραγματοποιούνται είναι μία από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις που μπορεί να νιώσεις στη ζωή.

Βάζω στόχο, σημαίνει ότι σχεδιάζω, σημαίνει ότι προσπαθώ και επιμένω, σημαίνει ότι δεν αφήνω την μοίρα ή το πεπρωμένο να με παρασύρει, σημαίνει ότι βάζω και εγώ το δικό μου λιθαράκι και χαράζω τη δική μου πορεία στο δρόμο της ζωής μου, σημαίνει ότι συνέλαβα μια σκέψη-μια ιδέα και δεν έμεινα εκεί, αλλά την έκανα πράξη και είχα αποτέλεσμα.

Ακόμα και ο Σίσυφος που τιμωρήθηκε από τους θεούς στο να ανεβάζει έναν βράχο στην κορυφή ενός λόφου και όταν το κατόρθωνε ο βράχος κύλαγε κάτω, ποτέ δεν σταμάτησε την προσπάθειά του. Είχε κίνητρο και επιμονή. Είχε σκοπό να τα καταφέρει. Είχε πείσμα. Έτσι παρόλο που πάντα ο βράχος έπεφτε από την κορυφή, ο Σίσυφος επέμενε, ξανάρχιζε την επίπονη προσπάθειά του και πάλευε να εκπληρώσει τον στόχο του. Να παραμείνει ο βράχος στην κορυφή του λόφου.

Οι στόχοι είναι το μέλλον που θέλουμε για τον εαυτό μας, είναι οι σημαδούρες που βάζουμε στον απέραντο ωκεανό που λέγεται ζωή, είναι η δική μας επιλογή ώστε να μην χάσουμε το δρόμο μας και να φτάσουμε στον προορισμό που έχουμε επιλέξει εμείς για εμάς και όχι οι άλλοι για εμάς.

Ευχές για Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία από την ομάδα μας LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις.
Βάλτε τους δικούς σας στόχους για το 2018 και μην επιτρέψετε σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο σας τον εαυτό, να μπει εμπόδιο στο να τους πραγματοποιήσετε! 
ΚΑΛΗ μας ΧΡΟΝΙΑ!!! 

 

Δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια… γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Η ομάδα της LOLplus κοντά σας σε κάθε σας βήμα…«LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις»

  • Πλήρη Λογιστική Φορολογική παρακολούθηση και Εργατικά
  • Ορθός Φορολογικός Σχεδιασμός
  • Επιχειρηματική Στρατηγική
  • Σύγχρονο Management–Marketing–Branding 

Τηλεφωνικό κέντρο: 211-409 73 18  /εταιρικό κινητό 693 652 6000 / email επικοινωνίας: info@lolplus.gr

Tags: