Η LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις στηρίζει τα παιδιά 

Στόχος της LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις είναι μέσα από τις κοινωνικές μας δράσεις  να εμπνεύσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους πελάτες μας καθώς και άλλες επιχειρήσεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Γιατί για εμάς, τα Παιδιά είναι το Μέλλον, η Εξέλιξη, η Επιτυχία της κοινωνίας μας!

Η ομάδα της LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις επέλεξε για αυτό το χρόνο  (μέσω της παρακάτω δράσης) να στηρίξει την προσπάθεια και το όραμα του Συλλόγου «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» με το δικό της  τρόπο. Ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» είναι  μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο) που ιδρύθηκε στην αρχή του 2000 στην Νέα Σμύρνη, με σκοπό ν’ ασχοληθεί με το παιδί, ηθικά, οικονομικά, ψυχολογικά καθώς και με το οικογενειακό του περιβάλλον. Επίσης, και  με την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε παιδί.

Η ομάδα της LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις μέσα από ένα εύρος Συμβουλευτικών υπηρεσιών, καταγράφουμε τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας, σας προτείνουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και στοχεύουμε στη Βελτίωση λειτουργίας και Ανάπτυξη της επιχείρησης σας ανεξαρτήτων οικονομικών συνθηκών.

 


Δράση 2016 της LOLplus Λογιστικές Ολοκληρωμένες Λύσεις:


Αν ανήκετε στον Αγροτικό και Εξαγωγικό τομέα, τότε σας περιμένουμε στην Ημερίδα που διοργανώνεται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα με θέμα

«Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Εξαγωγές»  Ημερίδα με Ελεύθερη είσοδο* *Στηρίζουμε το Σύλλογο «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα

Στιγμιότυπα – Παρουσιάσεις από την Ημερίδα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας & Εξαγωγές 25.09.2016

• Ευχαριστήρια επιστολή από το Σύλλογο «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» προς την ομάδα μας LOLplus